Garancia

Hogy biztosra menjen

HASZNÁLTAUTÓ GARANCIA
Komfort 600 000 Ft/ kár 10 év 200 000 km.

A CarGarantie által nyújtott garancia révén Ön a biztos oldalon áll, és váratlan javítási költségek felmerülése esetén nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia. A tartósan sikeres piaci pozíciót egy autókereskedés csak optimális szolgáltatásokkal érheti el. Ilyenkor jó, ha az ember olyan partnerekre bízhatja magát, akik nem csupán első osztályú garanciatermékeket biztosítanak, hanem akik ugyanekkora hangsúlyt helyeznek a garanciával kapcsolatos összes folyamat szakszerű lebonyolítására is.

Európa egyik vezető, több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező garancia-szakértőjeként minden elkötelezettségünkkel partnereink sikerét szolgáljuk. Ezért bízik szaktudásunkban immáron több mint 30 gyártó/importőr, és több mint 23 000 minősített autókereskedés Európa-szerte. A Magyar Autókereskedőház alapítása óta szerződött partnere a CarGarantie-nak, az általunk értékesített gépjárművekhez kedvező áron juthat 6-12-24 hónapos alap, vagy teljeskörű kiterjesztett garanciához.

KÉRJEN AJÁNLATOT KOLLÉGÁINKTÓL!

Garanciaidő a használt gépjármű üzletágban:

• 6 vagy 12 hónap garancia olyan gépjárművekre,
amelyek a garancia kezdetének időpontjában az első
forgalomba helyezésükhöz viszonyítva 10 évesnél fiatalabbak,
és 200 000 km-nél kevesebb futásteljesítménnyel
rendelkeznek;
• 24 hónap garancia olyan gépjárművekre, amelyek a
garancia kezdetének időpontjában az első forgalomba
helyezésükhöz viszonyítva 7 évesnél fiatalabbak,
és 100 000 km-nél kevesebb futásteljesítménnyel
rendelkeznek.

A garancia érvényessége:

A garancia belföldön érvényes, külföldi üdülés ill. hivatalos tartózkodás esetén pedig egész Európában.

Átruházhatóság:

A garancia a gépjárműre vonatkozik, és eladásnál az új tulajdonosra átszáll.

Garancia terjedelme:

További információt a garancia terjedelméről a következő oldalon talál.

Költségtérítés:

A garanciális munkadíjakat a gyártó cég munkaidő irányértékei szerint számoljuk el. A garanciális anyagköltségeket a gyártó által ajánlott árak 10%-os kedvezménnyel csökkentett értéke szerint számoljuk el.

A káreseményenkénti maximálisan kifizethető térítési összeg 600 000 HUF. Az ügyfél javításonként bruttó 30 000 HUF önrészt vállal.

A garanciális munkadíj, és az anyagköltség nem haladhatja meg a gépjármű aktuális értékét.

A garancia igény megtartása:

A vevő köteles a gyártó cég által ajánlott ellenőrzési és karbantartási munkákat az eladó cég által elvégeztetni. Ezeket a munkákat minden egyéb márkaszerviz is elvégezheti. Fontos, hogy ezekről a munkákról legyen számla.

Egyszerű garanciaintézés:

Káresemény bekövetkeztekor a javítás megkezdése előtt az eladó kereskedő értesíti a CG-t online a CGClaimsWeb-en keresztül vagy telefonon a kárról, és megkéri a javítási engedélyt. Amennyiben javítást nem az eladó kereskedő végzi pl.: ha a kár külföldön történt, akkor az ügyfél a javítás megkezdése előtt telefonon, E-Mail-en vagy Faxon keresztül értesíti a CG- a kárról, és megkéri a javítási engedélyt.

Egyéb:

A fentiekre az általános garancia feltételek vonatkoznak. A CG a károkat alapvetően a javítást végző szerelő műhellyel számolja el. Ilyenkor a vevőnek nem kell fizetnie. Ha a vevő előlegezi a költségeket (általában a külföldön történt káreseteknél), akkor a CG a garancia köteles költségeket közvetlenül a vevővel számolja el.

700031966_8_card

Az alábbi piktogrammok alapján megtudhatja, hogy mire terjed ki a garancia.

 • null
  MOTOR: Tömítőgyűrűház; a motor olajkörében lévő összes belső alkatrész; motorolajhűtő; motorblokk; vezérműtengelyház; olajnyomás-kapcsoló; olajszűrőház; olajszint-érzékelő; olajteknő; lendkerék / hajtótárcsa fogaskoszorúval; vezérműszíj-feszítőgörgő; vezérműház; vezérműszíj;
  vezérmű vezetőgörgő; hengerfej; hengerfejtömítés.
 • null
  KÉZI ÉS AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ: Hajtótárcsa; nyomatékváltó / Wandler; olaj-hűtő (automata sebességváltó); sebesség-váltóház; a sebességváltó összes belső alkatrésze; az automata sebességváltó vezérlőegysége; az automatizált sebességváltó vezérlőegysége.
 • null
  DIFFERENCIÁLMŰ/OSZTÓMŰ: Karima; differenciálház / Osztóműház; a differenciálmű/osztómű összes belső alkatrésze.
 • null
  ERŐÁTVITEL: Féltengely; féltengelycsukló; kerékfordulatszámérzékelő; nyomástároló (kipörgésgátló); hidraulikus egység (kipörgésgátló); kardántengely; hidraulikus szivattyú (kipörgésgátló); kardántengely-csapágy; vezérlőegység (kipörgésgátló).
 • null
  KORMÁNY SZERKEZET: Elektromos rásegítőmotor; a kormányzás elektronikus alkatrészei; hidraulikus szivattyú az összes belső alkatrészével; a kormánymű az összes belső alkatrészével.
 • null
  FÉKBERENDEZÉS: ABS fordulatszám érzékelő; ABS hidraulikus egység; ABS vezérlőegység; fékerő-határoló; fékerőszabályozó; fékrásegítő; főfékhenger; hidropneumatikus nyomásszabályzó; nyomástároló; fékhenger (dobfék); vákuumszivattyú.
 • null
  ÜZEMANYAGELLÁTÓ RENDSZER: Befecskendezőszivattyú; a motorvezérlés elektronikus alkatrészei; nagynyomású szivattyú; tüzelőanyag-szivattyú; turbófeltöltő; előszállító szivattyú.
 • null

  ELEKTROMOS BERENDEZÈS: Fedélzeti számítógép; a befecskendező rendszer elektromos vezetékei; a gyújtásrendszer elektronikus alkatrészei; generátor / áramfejlesztő; feszültségszabályzó; fűtő-és szellőztető ventilátormotor; műszerfal/műszercsoport; kürt / duda; önindító / indítómotor; indítógenerátor; vezérlőegységek (kivéve navigáció, világítás, futómű, multimédia, radar); izzítórelé/vezérlőegység; ablaktörlőmotor; gyújtókábel.

 • null
  HŰTŐRENDSZER: Fűtéshőcserélő; hűtőventilátor-motor; ventilátor-tengelykapcsoló; hőkapcsoló; termosztát; vízhűtő (motor); vízszivattyú; segéd-vízszivattyú.
 • null
  KIPUFOGÓ RENDSZER: A károsanyag kibocsátást csökkentő rendszer elektronikus alkatrészei.
 • null
  BIZTONSÁGI RENDSZEREK: Vezérlőegység (légzsák/övfeszítő); ütközés érzékélő; csatlakozók; övfeszítővezérlőegység; kábelköteg; csúszógyűrű (kormány-keréklégzsák); ülésfoglaltság érzékelő.
 • null
  KLÍMABERENDEZÉS: Klímakompresszor; klímakondenzátor; klímaventilátor; klímavezérlőegység; klíma elpárologtató; automatikus-klíma kezelőegység.
 • null
  KOMFORTELEKTRONIKA: Ablakemelő-motor; ablakemelő-kapcsoló; ablakemelő-vezérlőegység; szélvédőfűtés fűtőszála (kivéve üvegtöréskár); hátsóablak-fűtés fűtőszála (kivéve üvegtöréskár); tolótetőmotor; tolótető-kapcsoló; tolótető-vezérlőegység; ajtó-/csomagtartózár; központi zár motor; központi zár kapcsoló; központi zár vezérlőegység.

A garancia a fentieket kiegészítve az alábbi alkatrészcsoportokat (felsorolt alkatrészek) is magában foglalja:

 • null
  HIBRID HAJTÁS: A hibrid hajtás elektromos vízpumpája; a hibrid hajtás villanymotorjai; a hibrid gépjármű akkumulátorának elektronikus vezérlőegysége; fedélzeti hálózati plug-in töltő (a töltőkábel nélkül); a hibrid hajtás generátora; a hibrid hajtás sebességváltója / hajtóműve; magasfeszültségű egyenáramú transzformátor; magasfeszültségű kábelek; hibrid akkumulátor hűtő; a hibrid hajtás teljesítményelektronikája; hibrid akkumulátor hűtőventilátora; transzformátor; a hibrid hajtás vezérlőegysége; hibrid rendszer invertere; 12V-os egyenáramú
  transzformátor.
 • null
  ELEKTROMOS MEGHAJTÁS: Elektromos hőforrás az utastérfűtéshez;
  elektromos fékrásegítő; elektromos klímakompresszor; a hajtás villanymotorjai; a gépjárműbe be épített hálózati töltő (a töltőkábel nélkül); magasfeszültségű kábelköteg; a hajtás akkumulátorának hűtőventilátora; a hajtás teljesítmény-elektronikája; a fedélzeti rendszerek rek transzformátora; a hajtás akkumulátorának vezérlőegysége; a fedélzeti rendszerek invertere.

ÁTVÉTELI IRÁNYELVEK:

Garancia nyújtása
A CG Car-Garantie Versicherungs-AG biztosítja a vele szerződésben lévő partnerek által eladott ill. közvetített új gépjárműveket. A garancia megköthető az alább felsorolt használt járművekre 3,5t összsúlyig:

– Alfa Romeo – Lancia
– Audi – Land Rover
– BMW – Lexus
– Chevrolet – Mazda
– Chrysler – Mercedes-Benz
– Citroën – Mitsubishi
– Dacia – Nissan
– Daihatsu – Opel
– Dodge – Peugeot
– Fiat
– Fiat- Abarth
– Porsche
– Renault
– Ford – Seat
– Honda – Skoda
– Hyundai – smart
– Infiniti – SsangYong
– Isuzu – Subaru
– Iveco
– Jaguar
– Jeep
– Kia
– Lada
– Suzuki
– Toyota
– Volvo
– VW

Kérésre, és a CG írásbeli igazolásával a fent kizárt járművekre is köthető garancia.

Garancia idő
A garancia a következő futamidőre köthető meg:

• 6 vagy 12 hónap garancia olyan gépjárművekre, amelyek a garancia kezdetének időpontjában az első forgalomba helyezésükhöz viszonyítva 10 évesnél fiatalabbak és 200 000 km-nél kevesebb futásteljesítménnyel rendelkeznek.

A garancia megkötése
A garancia csak a gépkocsi eladásával egyidejűleg köthető meg.
A garancia kezdete az újbóli forgalomba helyezés/eladás időpontja, mely időpontot a garanciaszerződésbe be kell írni.
A CGWEBline- on való garancia megkötése után egy nyomtatott példányt az ügyfél kap, egy pedig aláírva a kereskedőnél marad. A garancia megkötésének időpontját a garanciaszerződésen eladási időpontként kell feltüntetni!

Kizáró okok
Nem köthető garancia a következő járművekre:

• melyek nem felelnek meg a mindenkori programok befogadási irányelveinek;
• melyek legalábbis időnként taxiként, kölcsön-, vagy bérautóként, oktatóautóként üzemelnek, ha-tósági járművek, (pl. rendőrségi- ill. tűzoltó járművek), futárszolgálati-, gyorspostai- ill. csomagkézbesítésre használt járművek, beteg szállító járművek valamint az üzletszerű személyszállításra használt járművek;
• a hivatalos viszonteladónak eladott járművekre,
• járművekre melyeknél a forgalmi engedélyt egy kereskedőre állították ki;
• melyeket nem az EU-ban, Svájcban, Lichtensteinben vagy Norvégiában helyeztek forgalomba;
• melyeken teljesítménynövelést végeztek (pl.: chiptuning);
• melyek 8 hengeres motornál nagyobb motorral rendelkeznek;
• mely márkák a „garancia nyújtása” alatt nem szerepelnek.

Ezen előírások megszegése esetén a CG jogosult minden ez irányban tett szolgáltatásáért a szerződéses partnertől kártérítést követelni.

KÖLTSÉGTÉRÍTÉS:

A garanciális munkadíjakat a gyártó cég munkaidő irányértékei szerint számoljuk el. A garanciális anyagköltségeket a gyártó által ajánlott árak 10%-os kedvezménnyel csökkentett értéke szerint, a kár időpontjában a károsodott alkatrész teljesítményéből kiindulva az alábbiak szerint számoljuk el: a használt gépjárművek esetében 201 kW/273 LE teljesítménytől a maximálisan kifizethető térítési összeg 2 100 000 HUF javításonként.

Azoknál a gépjárműveknél, melyek a káresemény bekövetkezésekor az első forgalomba helyezéshez viszonyítva 7 évesnél idősebbek, a Káreseményenkénti maximálisan kifizethető térítési összeg 450 000 HUF. A garanciális munkadíj, és az anyagköltség nem haladhatja meg a gépjármű aktuális értékét.

KÉRJEN AJÁNLATOT KOLLÉGÁINKTÓL!

Kapcsolatfelvétel

Név

Email

TelefonÍrjon nekünk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Garantáltan 24 órán belül válaszolunk és segítünk!

captcha

Nyitva tartás
Hétfő 9:00 - 17:00
Kedd 9:00 - 17:00
Szerda 9:00 - 17:00
Csütörtök 9:00 - 17:00
Péntek 9:00 - 17:00
Szombat 9:00 - 13:00
Vasárnap Zárva
Hívjon minket 8-20-ig!
06-20-364-66-98

06-30-233-69-58

ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

)
  is typing...

  Kérjük, töltse ki az űrlapot és küldjön nekünk üzenetet. Hamarosan válaszolunk.

  ÜZENET KÜLDÉSE Kilépés